Fysio-Keskus Oy tarjoaa työfysioterapiapalveluita yrityksille joko yhteistyössä asiakasyrityksen työterveyshuollon kanssa tai erillisinä ostopalveluina.


Työfysioterapia on osa lakiin perustuvaa työterveyshuoltoa, jossa työfysioterapeutti toimii työterveyshuollon asiantuntijana. Työfysioterapeutin asiantuntijuuteen vaaditaan pätevöittävä koulutus, jonka yrityksen työfysioterapeutti on suorittanut työterveyslaitoksen järjestämänä.


Työfysioterapia kohdistuu niin työntekijään ja työympäristöön kuin koko työyhteisöönkin. Työfysioterapian tavoitteena on työssään viihtyvä ja työkykyinen työntekijä, miellyttävä ja turvallinen työympäristö sekä toimiva ja tuottava työyhteisö. Tämä edellyttää tiivistä yhteistyötä työterveyshuollon ja asiakasyrityksen kanssa.


FysioKeskus järjestää työfysioterapiaa, joista yrityksellä on mahdollisuus saada Kelan korvausta. Kelan korvaamiselle edellytyksenä on työterveyshuollon ammattihenkilöiden (työterveyslääkäri) toteama tarpeellisuus sekä yrityksen kirjallinen toimintasuunnitelma, jossa kuvataan fysioterapian osuus.


Lisätietoja voi tiedustella työfysioterapeutti Jenni Suopelto (06) 533 1944

Työfysioterapia